Revija starodobnih vozil DSV Kamnik 2024
18. in 19. maj 2024

Društvo starodobnih vozil Kamnik, bo organiziralo 18. - 19. maja 2024 Mednarodno revijo starodobnikov DSV Kamnik 2024, kjer se bodo predstavila starodobna vozila v dveh skupinah.

V prvi skupini bodo društveni starodobniki in posebno atraktivni starodobniki, v drugi skupini bodo motorji in avtomobili od letnika 1889 do 1945. skupaj 70 vozil.

To je edinstvena tovrstna revija v Sloveniji, ki se bo pričela v soboto, 18.5.2024 s prihodom vseh udeležencev v Kamnik, kjer bodo v dopoldanskem času od 9. ure dalje predstavljena in postavljena na ogled obiskovalcem v centru Kamnika. Ob 11,30 bo uradna otvoritev revije na Glavnem trgu, s pozdravom predsednika DSV Kamnik Miroslava Vrhovnika, direktorja ZTŠK Kamnik Luka Svetca, predsednika SVS Leona Vrtovca, predstavnika FIVE Janka Uratnika in župana Občine Kamnik Mateja Slaparja, nastopile bodo Kamniške mažoretke.

Ob 13. uri se bodo udeleženci popeljali na panoramsko vožnjo do Term Snovik, kjer nas bo pozdravila Tuhinjska godba, direktor Term Snovik g. Ivan Hribar, Klapa Stari grad. Ob 17. uri se bodo vozila vrnila v Kamnik – Samostan Mekinje. .

V nedeljo, 19.5.2024 ob 9. uri se bodo starodobna vozila popeljala do parka Arboretum Volčji potok, kjer bodo razstavljena po celotnem parku na ogled obiskovalcem. Ob 14.uri bomo izvedli modno revijo starodobnih oblačil udeležencev. Za vzdušje bo poskrbel Jože Jošt z lajno in popeljal se bo z visokim kolesom po parku. Vozila bodo na ogled do 15. ure.

Razni dokumenti razstave

Protokol razstave Vodstvo razstave
Pravilnik razstave